“Mama, ik wil oorbellen”. Met deze ene zin begon het allemaal. Ze wilde het heel graag, maar ergens ook helemaal niet. Het idee dat er gewoon oorbellen in je oorlellen worden geschoten is toch wel erg spannend. En als je dan eindelijk die zweeroorbellen mag verwisselen voor nieuwe oorbellen, dan wil je een bijzonder paar! Dat moet toch, bij zo’n magisch momentje? Echt zilveren oorbellen natuurlijk, want dat is het beste.

De keuze in de bekende juweliers vond ik zelf wat beperkt en vaak ook te prijzig, want bij 1 paar blijft het niet, deze mama houdt van afwisseling. En aangezien ik al een leuke webshop had en op vele braderieën sta met mijn handgemaakte haaraccessoires en armbanden, leek het me een leuke nieuwe uitdaging om op zoek te gaan naar hippe, mooie en stoere oorbellen. Het liefst met een sprankeltje van mijn creativiteit erbij. Hoe doe je dat als je de oorbellen niet zelf kan maken? Door op zoek te gaan naar mooie juwelendoosjes. De oorbellen samen met de doosjes hebben al voor veel stralende gezichtjes gezorgd. Zo is Oorblinkers ontstaan!

Mijn oorbellen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver 925. Ik speel in op de laatste trends en vind service verlenen en goed klantencontact erg belangrijk. Ik wens je veel shopplezier, maar vooral veel plezier bij het geven van de door jouw gekozen Oorblinkers. Maak er een bijzonder moment van!

Angela