Verzendinformatie

De door jou gekozen oorblinkers worden verzorgd ingepakt. Op een kartonnen kaartje zijn de oorbellen bevestigd, deze zit in een mooi fluwelen zakje. Natuurlijk kan je ook gekozen hebben voor een sieradendoosje. Deze zal in een papieren zakje, voorzien van een cadeaukaartje, verpakt worden.

Je betaalt binnen Nederland (orders vanaf 01-01-2020) € 3,50 voor de verzendkosten. Vanaf een orderbedrag van €40,- is verzending gratis bij een brievenbusverzending. Het maakt niet uit hoeveel oorbellen je bestelt maar wel of je een sieradendoosje kiest, alleen de schelpjes en kartonnen sieradendoosjes passen in een brievenbusdoosje. Sieradendoosjes die hoger zijn moeten verzonden worden als pakket voor €4,95, de verzendkosten zijn ook bij een besteding boven de €40- gratis. Indien je delen van de order retour stuurt en het totale orderbedrag komt hiermee onder de ‘gratis verzenden’ grens, dan zullen wij de verzendkosten verrekenen met de door jou geretourneerde producten. Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten alleen gratis bij een brievenbusverzending bij een besteding vanaf €40,-. Hoge sieradendoosjes dienen verplicht als pakket verzonden te worden, de kosten hiervoor naar België bedragen €7.95.

Wij doen ons uiterste best om een verzendtijd van 1 werkdag te realiseren, na ontvangst van betaling. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, dan ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling te annuleren en het betaalde bedrag wordt binnen 7 werkdagen terug gestort op jouw bank/girorekening of PayPall account. Bedragen die (deels), betaald zijn met een cadeaubon, worden ook weer uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon. De ervaring leert dat de bezorging in België langer op zich laat wachten bij brievenpost en ongeveer tussen de 4-7 werkdagen ligt. Bij pakketten is dit 1 á 2 werkdagen.

Indien je verkeerde adresgegevens hebt ingevuld bij jouw bestelling of het creëren van jouw account, zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging.

Retourinformatie

Retourneren mag altijd binnen 14 dagen. Wil je retourneren? Neem dan van te voren even contact met ons op via info@oorblinkers.nl. Retourkosten zijn wel voor eigen kosten. Let er op dat je wel een verzendbewijs in bezit dient te hebben mocht het poststuk kwijt raken.
Hebben jouw oorblinkers schade opgelopen na transport? Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Neem ook dan z.s.m. na ontvangst contact met ons op en we lossen dit snel voor je op!